Surrur, surisi ompelukone

Ja kaipailisi äänestä päätellen kipeästi lorauksen öljyä uumeniinsa. Pörrin päiväunet lähenivät kovaa kyytiä, joten tuumasimme, että mitäpäs, jos Emo leikkaisi muutaman kankaan ja Pörri leikkisi sillä välin kaapin uumenista löytyneellä nipsukkapelillä. Nipsukoita on aikaisemmin näprännyt paikoilleen naapurin poika, mutta hän on kasvanut jo niin suureksi, että mieluummin näpeltää puhelintaan kuin muovisia monivärisiä nappuloita.
Pörri pääsi hyvin nopeasti jyvälle siitä, miten nipsukka tökätään reikään...
 ... ja minä ehdin sillä välin saksia muutaman vanhan paitani kohti uutta elämäänsä. Käytin kaavana Pyjamakriisin hyväksitodettua menetelmää sekä kaavan, että saumojen suhteen. Tavoitteena oli saada sekä leikkelyt, että ompelukset suoritettua mahdollisimman vähällä vaivalla ja nopsaan. Vanha känkkä kässänopeni tuskin lukee blogiani, mutta terkut vaan sinne, että ei-se-ole-niin-viimosen-päälle. Ja kässäily voi olla myös hauskaa!


Yksi ohut flanellipaita, vähän paksumpi flanellipyjaman yläosa sekä värikäs toppi oli hetkessä pätkitty uuteen uskoon sillä välin, kun Pörrin pienet sormet näpläsivät nappuloita paikoilleen ja suu kävi.

Minäkin ehdin muutaman nappulan asetella paikoilleen, kukiksi, kuinkas muuten. Kas, tässäpä teille suunnitelma seuraavasta kirjoneuleesta:
Sitten Pörri kuorsailemaan. Ja sivumennen sanoen, nukkuu edelleen. Kuuli kai unen läpi ompelukoneen laulun, eikä uskalla herätä, koska tietää, että jotain on Emo taas kurpannut kasaan. Nimittäin miesten flanellipaidasta pyjaman. 

Ja minun käyttämättömästä Calvin Kleinin pyjaman yläosasta pyjaman Pörrille:

Ja Desigualin topista mekon:

Kuvaukset uuden onnellisen (?) omistajan päällä pitää todellakin jättää nyt väliin. Nähtäväksi jää, ovatko asut vielä liian pitkiä Pörrille.
Kiitos myös Pekka-vaarille äsken postilaatikkoon tömpsähtäneestä lehdestä!
Selasin sen pikaisesti läpi ja syvennyn siihen kohta tarkemmin. Siinä on ainakin yksi mielenkiintoiselta vaikuttava juttu, joka pitää lukea, nimittäin juttu Soilesta, Neulova Narttu -blogin pitäjästä. Tuo blogi on yksi suosikkejani, jonka päivityksiä en jätä väliin :)
Huomasitte varmaan, että laitoin blogini ulkoasun uusiksi. Mitäs tykkäättekö vai tykkäättekö ollenkaan? Onko jotain toiveita luettavuuden suhteen, pitäisikö olla suurempaa tai pienempää fonttia? Pitäisikö tämän teksti leveyttä säätää kapeammaksi tai leveämmäksi tai oikeanpuoleisen sivupalkin? Sisältöön ette voi valitettavasti vaikuttaa, halusitte tai ei, niin samat jorinat jatkuvat edelleen...

6 kommenttia:

  1. Ihan häkellyin, kun näin uuden ulkoasun. :D Piti tarkistaa, että olen oikeassa paikassa. Mutta minusta näyttää ihan hyvältä, kiva kun nuo aikaisemmat postaukset näkyy, voi selata helposti. Ja fontti on minusta sopivan iso. Ehkä banneria vielä jotenkin personoisin. :) Mutta tykkään! On selkeä. Ja pyjamat on hauskat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteeta, pitääpä joku päivä hifistellä ulkoasua lisää :)

      Poista
  2. Sivut ovat ihan hyvät, pääasiassa ovat selkeys asettelussa ja riittävän selvä- ja isokokoinen fontti, meitä lukijoita lienee monen ikäisiä.
    Hyviä uniasuja.

    VastaaPoista
  3. Upeuksia olet ommellut. Kivat sivut sinulla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)